The Food at Marbella Fitness Camp

IMG_7978IMG_8069IMG_8068IMG_7977

Lidt madbilleder fra Marbella Fitness Camp. Hele ugen har vi fået serveret den lækreste mad. Både morgen, middag og aften. Alle måltider er bygget op omkring sundhed og er lavet fra bunden. På alle fitness camps følger alt mad med i prisen, så deltagerne skal ikke selv tænke på at stå i køkkenet eller bruge penge på at tage ud at spise. Selvfølgelig er der mulighed for at spise ude, hvis det er dét man har lyst til.

Nu er jeg enormt glad for mad, så tanken om at skulle ned til en uges lækkerier gjorde mig endnu mere begejstret for at komme afsted. Hvis i kigger på billederne, ser i også at Jane som laver maden er super kreativ. Hun laver sine egne proteinboller, sund nutella og sunde kager. Alle måltider er buffet og der er altid mulighed for at vælge mellem flere ting.
Glæder mig allerede til uge 37!