Trådløs musik og pulsmåler

IMG_8016IMG_8205IMG_8019 IMG_8017 IMG_8018
IMG_8015
IMG_8204

Nu har jeg efterhånden prøvet en del forskellige høretelefoner og hørebøffer. Et par skiller sig dog ud med flere længder. Mine Jabra Sport Pulse Wireless.
Musik har en stor plads i min hverdag, både når jeg arbejder foran computeren, når jeg sidder i flyet eller toget og især når jeg sveder i træningscenteret.

For 10 dage side kom posten med en pakke, jeg havde glædet mig enormt meget til at modtage. En pakke fra Jabra!
Efter at have set Cecilie Lange‘s blogindlæg og snakket med hende om høretelefonerne, var jeg fuldstændig solgt og måtte eje et par selv.

Jabra høretelefonerne kommer med forskellige ørepropper, så de kan tilpasses præcis til dit øre. Efter 10 min med forskellige forsøg, fandt jeg den rigtige størrelse. Herefter hoppede jeg rundt i køkkenet som en tosse, i et forsøg på at få dem til at falde ud af mine ører. Jeg lignede en idiot og høretelefonerne blev altså siddende!

4 favorit facts om Jabra Sport Pulse Wireless
* Falder ikke ud af ørerne
* Trådløse (ingen irriterende ledninger)
* God lyd og kan spille højt
* Indbygget pulsmåler

Hvis i følger med her på bloggen, ved i også at jeg er rigtig glad for at måle min puls.
Både under løb og styrketræning, bruger jeg min puls til at udfordre og presse mig selv.
I høretelefonerne er der indbygget pulsmåler, så nu slipper jeg for at have både ur og måler om maven. Både mine klienter og flere læsere på bloggen har mange gange spurgt, om jeg kunne anbefale en pulsmåler der ikke skal sidde med en elastik om maven. Det kan jeg endelig!

Til høretelefonerne er der tilknyttet en app. Udover at kunne få oplyst puls, pace, kalorier og distance findes der også en sports coach. App’en indeholder forskellige tests og træningspas, som man bliver guidet igennem. Dette er alt fra crosstraining, løb, cykling og skiløb. Jeg har dog ikke prøvet sports coachen for alvor endnu, men jeg lover i får at høre om det herinde så snart jeg har! Vil i se mere om høretelefonerne kan i se videoen herunder. Prisen på Jabra Sport Pulse Wireless er 1599kr. På Jabra’s sports site kan i se de andre modeller og priser.