Vind et par ICANIWILL Tights

image6image1-11 image2-7 image5-3

På campen er jeg så heldig at have skønne Susanne fra workoutshop med, som netop har fået de lækre tights fra ICANIWILL på lager. De har selvfølgelig også fået toppe og hoodies fra samme mærke på shoppen. I kan se det hele her. Det er SUPER fedt! Workoutshop er faktisk de eneste danske forhandlere af mærket.

Inden vi smuttede til Marbella fik jeg bestilt et par ‘Braun Leopard Tights’, som i kan se på billederne fra dagens træning. De er jo alt for fede! Har også forelsket mig i deres ‘Animal Tights’, som må blive næste køb.

OG nu til det aller bedste! Workoutshop er så fantastiske at lave en konkurrence til mine læsere på bloggen. Alt i skal gøre er at følge deres instagram @workoutshop.dk og skrive herinde hvorfor du kunne tænke dig et par.
Held og lykke til jer alle <3