Morning Yoga

image1-8image1-9image1-10image1-7 image2-6 image3-4

I nat har jeg sovet som en sten og er nu vågnet udhvilet og frisk. Vækkeuret var sat til kl. 07.00, da der var yoga på programmet 07.30. Igår aftes holdte jeg foredrag om bl.a effekten af udstrækning i forhold til træning og restitution. Og i dag var der virkelig mange der mødte op til dagens første time. Så mange at jeg måtte ud og finde flere yoga måtter. Fedt!

Yoga er på programmet hver dag på hernede. Altid fra morgenen af ved poolen, inden solen står højt på himlen.

Nu er jeg lige kommet tilbage til vores lejlighed, efter den lækreste morgenmad. Jeg sidder på vores terrasse og blogger lidt, inden jeg skal køre personlig træning med 6 piger i Alhamar Fitness. I baggrunden har Susanne netop skruet op for musikken på og der står 30 deltagerne klar til at vrikke med hofterne. I aften skal jeg køre styrketræning og crossfit med Martin. Så kommer der ekstra sved på panden!