Seamless workout clothes

IMG_7518image1-10 image2-6 IMG_7520-2 IMG_7521-2

Forguder du ligesom mig seamless træningstøj? Min træningsgarderobe bærer i hvert fald præg af, at jeg elsker det. På billederne er jeg hoppet i et par tights fra H&M, de er egentlig ikke seamless men har kun en syning på inderlåret. Uanset er de så lækre at jeg har to par.
Desværre er kvaliteten ikke så god. Så er i øjeblikket på udkig efter et par andre, gerne i grå. Mon nogle af jer har et godt bud?

Toppen er tilgengæld fra Purelime og er noget af det skønneste. Jeg har den i lyserød, orange, gul og lilla. Hertil har jeg også deres seamless sportsbh’er som jeg bruger til træninger uden løb og hop. De støtter kun en smule, men er perfekte og meget behagelige under yoga eller dage uden eksplosive øvelser.

I øjeblikket kører workoutshop tilbud på Purelimes seamless. Uanset om du er ude efter en top eller en sportsbh. Så koster de kun 79,- Det er ikke alle farverne der er tilbud på. Dog er shoppen en af de billigste forhandlere af Purelime i Danmark, så du kan finde gode priser uanset.