Birthday Brunch

IMG_7751 IMG_7766IMG_7756IMG_7754

Maria holdte igår fødselsdag og havde fået den fantastiske ide, at holde det udenfor.
Vi var alle inviteret til brunch i hendes gårdhave, hvor vi sad på tæpper og hyggede med en masse lækkert mad.

Der skal ikke herske tvivl om, at der var blevet lagt tid i forberedelserne. Maria er super kreativ og havde bl.a lavet en påfugl af en vandmelon og frugtspyd. Bagt flere forskellige kager og anrettet det hele super fint, som i kan se på billederne.

Desværre var vejret ikke helt som håbet, så vi blev nødt til at smutte op i lejligheden efter et par timer. Typisk dansk sommer! Hvor ville jeg dog ønske at man havde sol garanti her i landet! Drømmer stadig om at flytte til et varmere sted, med mulighed for at spendere flere timer udenfor i solskin. Heldigvis flyver jeg til Marbella på lørdag.

IMG_7755IMG_7753