Lange vipper med RevitaLash

IMG_7722-2
FullSizeRender-2

I maj månede begyndte jeg at bruge Revitalash, efter min veninde Line pludselig havde fået de flotteste bambi vipper ved brug af serum.
Mine vipper har aldrig været lange og fyldige, men efter 3 uger med Revitalash har jeg fået betydelig længere og flere vipper. Billedet i toppen er taget igår og billedet under er taget før jeg brugte produktet.
image1-8

Produktet smøres på kanten af vipperne, helt inde ved øjenlåget. I starten brugte jeg det hver aften, men er nu tilfreds med længden og bruger det i stedet hver anden dag for vedligeholdelse. Revitalash findes i forskellige udgaver, både til øjenvipper, øjenbryn og til håret. Du kan finde alle de forskellige produkter på Beautycos.dk. Jeg bruger denne
Bliver i samme omgang nødt til at vise jer nogle billeder af Lines lange vipper.
Line har brugt vippe serum i længere tid end jeg, og har virkelig fået nogle utrolige resultater. Det øverste billede er før og nederste billede er efter.
Som i også kan se bruger Line og jeg begge eyeliner på vores før billeder. Dette for at skabe en illusion om mere fylde (flere vipper). I går talte vi om, at vi efterhånden sjældent bruger eyeliner da vipperne nu er langt mere fyldige.
image3
image2

Til sidst en lille close up collage, så i bedre kan sammenligne vipperne. Billederne til venstre er før og billederne til højre er efter. I kan se flere billeder af Lines vipper på hendes instagram @linefrahbek
image1-9