Stylepit birthday wishes

August nærmer sig og er måneden hvor jeg har fødselsdag. I den anledning skal der selvfølgelig sendes fødselsdags ønsker ud. I stedet for at sende den helt almindelige og kedelige ønskeseddel i et word dokument, har jeg lavet et par collager til min familie. Det kommer nok ikke bag på jer at de indeholder en del sportstøj, men bare rolig jeg ønsker mig rent faktisk også andet. 😉

Alle ønskerne so far er fundet på stylepit.dk hvor jeg sad og blev helt hooked på deres Nike sortiment. De har selvfølgelig en masse andre sports og fashion brands til mænd, kvinder og børn. Jeg har dog altid været en Nike pige, så collagerne bære en del præg af det! Men hvem elsker ikke Nike?
Skærmbillede 2015-07-07 kl. 17.53.59
1 Nike Sports bh 2 Nike Tank 3 Nike Sneakers 4 Nike Taske

Sports bhén har jeg allerede i gul og har haft den siden 2013! Kvaliteten er så vanvittigt god at jeg bliver nødt til at eje flere. Da jeg løber både intervalløb og laver eksplosiv træning med jump squats og burpees, er de især gode pga. de brede stropper som giver god støtte.

Nike tank toppen i hvid, har jeg forelsket mig i gennem længere tid. Tænkte egentlig at bruge den mere til mit hverdagstøj end til fitness.

De hvide Nike sneakers har jeg faktisk allerede et par af. Men da de er så mega lækre, kan jeg ikke finde ud af om de skal bruges til træning eller til hverdag. Så jeg ønsker mig et par mere.

Tasken fra Nike er simpelthen alt for lækker. Jeg er typen der slæber en del med når jeg træner, (squatsko, straps, gymboss, shaker, ørebøffer) så jeg kunne godt bruge en taske til at bære mit gym gear.

Skærmbillede 2015-06-26 kl. 23.13.29
Nike Sports bh 2 Nike Tank 3 Nike sneakers

Endnu en sports bh i samme kategori, som den jeg har herhjemme. Når man træner stort set hver eneste dag og også er i sportstøjet på job, kan man ikke få nok!

Toppen synes jeg var super fin i den lilla/lyserøde farve. Jeg kan godt have en tendens til altid at købe sort, grå og hvid. Så lidt farve ville være godt!

Roshe’sne kan jeg vist godt afsløre, står højt på min ønskededdel! Har tidligere haft et par i gul, der er fuldstædig slidte efter at have travet rundt i dem. De er mest blevet brugt udendørs, men kan selvfølgelig også bruges i fitness.

Sponsoreret indlæg i samarbejdet med Stylepit.dk