Rørende Coca Cola video

Skærmbillede 2015-07-13 kl. 13.33.44

Vi er alle hurtige til at danne os et førstehåndsindtryk, på baggrund af hvordan folk ser ud.
Men hvad sker der når man møder en gruppe mennesker, uden at kunne se dem?

Coca Cola har placeret 6 fremmede og vidt forskellige mennesker i et rum.
Må indrømme at jeg fik en klump i halsen da jeg så videoen. Og så den flere gange i træk da den er enormt rørende. Budskabet er fantastisk – se med her.

Lad mig høre hvad i tænker? Mon jeg er den eneste der har oplevet at blive overrasket eller have taget fejl af folk. Efter at være blevet voksen, har jeg virkelig lært ikke at dømme folk på deres udseende. Må nok indrømme at man tilbage i sine teenage år, var lidt for hurtig til at danne sig et indtryk. Det var en tid hvor man var usikker og forsøgte at passe ind i mængden. Heldigvis vokser man sig klogere og møder en masse fantastiske mennesker på sin vej der åbner ens øjne.