Off road

image1-4 image5-2

Gud hvor er her varmt i øjeblikket. Det er super skønt, men også en smule frustrerende når man har stillads omkring huset på terrassen og i haven. Besluttede mig derfor for at tage en lang tur i skoven med Erwin.

Det blev til en rask gåtur på 1,5 time. Normalt løber jeg altid langs stierne i skoven, men denne gang blev det ren off road lige i Erwins ånd.
Vi ramte skoven da solen stod højest på himlen, så det var dejligt at komme under trætoppene hvor temperaturen var mere mild.

Imorgen går turen til Aarhus, hvor den også står på en lang gåtur i det gode vejr med to veninder. Vi skal selvfølgelig ud til Sculpture by the sea, og se på de alle de smukke og finurlige udstillinger. For nogle år siden var der bl.a et træhus hvor det regnede indenfor, imens solen skinnede fra en skyfri himmel udenfor. Sjovt ikke? I år har jeg hørt rygter om en kæmpe diamant. Jeg nupper kameraet med og tager en masse lækre billeder til jer.

image2-4 image3-3