Om ikke at have sixpack året rundt

At være sund handler ikke kun om at have en sund krop, det handler lige så vel om at have et sundt sind. Vi har alle dage hvor vi kigger i spejlet og er utilfredse, men har du det sådan hver dag er det på tide at stoppe det!

Vi får dagen lang inputs fra sociale medier, om hvordan vi skal og burde se ud. Især kvinder er frygtelige til at sammenligne sig selv med andre. Og jeg gør det også selv.
I perioder bruger jeg det som motivation, men på andre tidspunkter er det enormt demotiverende. Ingen kroppe er ens og uanset hvor hårdt man træner eller hvor sundt man spiser, er det ikke ensbetydende med at man ser ud på en bestemt måde.

For at tage et eksempel vil jeg aldrig få ‘thigh gap’ (mellemrum mellem mine lår).
Heller ikke når jeg i perioder har en meget lav fedtprocent. Min krop er simpelthen ikke konstrueret til det. Mine hofter er smalle og mine ben er placeret tæt på hinanden.

IMG_6923
Top – Victorias Secret, Shorts – American apparel

Billedet i de blå shorts er taget i dag, inden jeg skrev indlægget her. Jeg kiggede i spejlet og tænkte “Det spiller ikke i dag, hvor er mine mavemuller?!” For to måneder siden stod jeg i mit livs bedste form og havde sixpack alle døgnets 24 timer.
Nu sniger den sig frem i ny og næ. Men hey det er HELT okay, det er ikke min intention at rende rundt med så lav fedtprocent hele tiden. Så JO det spiller, skyndte jeg mig at sige til mig selv.

Elsk dig selv og også dine uperfektheder! Jeg hører mange piger snakke om deres fejl. Mon de er klar over hvor meget det påvirker dem? Vær glad for din pakke og fortæl det til dig selv. Det er selvfølgelig okay at have både kort- og langsigtede mål, men husk stadig at være glad for din nuværende pakke. De negative tanker ødelægger det for dig.

Mind dig selv om hvad du er glad for ved dit udseende. Prøv at sige det høj når du står foran spejlet næste gang! De positive ord har en overraskende god effekt på dit sind. Og ja jeg har selv gjort det utallige gange. Man føler sig tosset i starten, men trust me! Det virker.