Squat i bund piger! (og drenge)

9d1861267dc8ecc0ca68fa1de083c4bd-2

Har du nogen sinde tænkt på at du kun laver øvelsen halvt, når du ikke kører i bund under squat? Bevæger du ikke bagdelen helt ned, vil du forkorte bevægebanen i øvelsen og ramme mindre af din lårmuskulatur. Vil du gerne have trænede lår og baller handler det altså om at lave en såkaldt ass to the grass. Muskelvækst er størst ved fuld bevægebane!

Generelt set er det et godt tip at tænke på dette, under stort set alle øvelser. Kører du pull ups uden at strække armene helt ud eller trække HELT op igen, vil formentlig ikke blive bedre til øvelsen, da du ikke øver den fulde bevægebane.
Jeg ser ofte fyre (og nogle gange kvinder) lave en pokkers masse HALVE pull ups i fuld fart. Prøv nu lige at lave hele øvelsen, så kan du måske tage halvdelen 😉

Det er ekstra hårdt at arbejde i den fulde bevægebane, men til gengæld får du langt mere ud af din træning! God fornøjelse 😉