Træning med workoutshop

IMG_6850
Top – Purelime,  Sportsbh – Purelime, Shorts – Nike, Sko – Nike
IMG_6851

Lidt billeder fra en træning med Susanne fra workoutshop.dk. Træningen foregik i Silkeborg en fredag formiddag, hvor vi nærmest havde centeret for os selv. Ikke dårligt!

I forbindelse med træningen, lavede jeg et interview med siden som udover at være en webshop også driver deres egen blog. Interviewet handler om vores balle træning den pågældende dag. I kan læse det her

IMG_6852 IMG_6853

Dagens træning er allerede afviklet imorges. Det blev en mindre hård træning, da jeg er en smule træt i dag. Lasse rejste i nat på træningslejr i Østrig. Han stod op kl. 03.00 og smuttede kl. 04.00. Er ikke specielt god til at falde i søvn, når jeg har været vågen midt om natten. Så føler jeg har været vågen siden.

Inden længe smutter jeg til Aarhus på job. Dagens klienter skal tæskes igennem en udendørs træning ved NRGI Arena. So far er vejret med os så den står på løb, TRX, Kettlebell og en frygtelig masse pull ups!