Personlige smykker

IMG_6581

De fleste af mine smykker er personlige. Med det mener jeg at de har en helt særlig værdi og betydning for mig. Nogle er billige imens andre har kostet mange penge. Jeg er typen der ikke skifter smykker hver dag, hver uge eller hver måned. Når jeg bliver glad for et smykke har jeg det på til det går i stykker, eller jeg bliver træt af det.

Ringen på billedet har jeg fået lavet fornylig. Den har en helt særlig betydning for mig, da mine to søstres navne og mig eget navn er indgraveret i den. Ideen til ringen fik jeg da min søster og hendes mand var på jagt efter vielsesringe, hvor deres navne selvfølgelig skulle indgraveres i. Her begyndte jeg at lede efter en ring til mig selv og endte med at finde en på wideselection.dk, som var super søde. De hjalp mig med type, størrelse og fik også ringen indgraveret for mig.

IMG_6584

IMG_1012

Armbåndet fra Jane Kønig fik jeg i fødselsdagsgave sidste år. Bogstaverne står selvfølgelig for Mette og Lasse. Jeg har været helt sindssygt glad for armbåndet og brugt det i over et halvt år. Desværre er det nu gået i stykker og jeg er derfor på udkig efter et nyt. Kender i nogle der laver en form for personlige smykker?