#Velværelængeleve + vinder af konkurrence

IMG_9774
Braun Silk-Epil 9 med et hovede til eksfoliering – Lækkert ikke?!

IMG_9779

I sidste uge skrev jeg et indlæg om ‘Glatte ben med Braun Silk-Épil 9‘, hvor jeg bl.a fortæller om hvorfor jeg bruger en epilator til mine ben.
Med glatte og bløde ben føler jeg mig velplejet og godt tilpas. En gang stikkende hår på benene eller en frisure der klasker sammen pga. fedtet hår, kan virkelig trække humøret ned. Derfor indbød jeg til en lille snak om hvornår i føler jeg mest velplejet.

“Jeg føler mig uden tvivl mest lækker med nyvakset hår “

“Efter et bad, med nybarberede ben og smurt ind i lotion og selvbruner, så spiller det hele bare”

“Når jeg tager et langt bad, som inkluderer barbering samt hårkur, for derefter at smøre hele kroppen ind i creme “

“Jeg føler mig aller mest velplejet, når jeg har cyklet mine 25 km til arbejde, og kommer hjem og tager et lækkert varmt karbad, med ansigtsmaske, hårkur, eksfoliering på hele kroppen, fået skrubbet fusserne, fået fjernet alle hår på hele kroppen og derefter en omgang bodylotion og neglelak. Så føler man sig simpelthen så feminin, blød, nyduftende, sund, frisk og smuk! #velværelængeleve”

Mon ikke de fleste af os kan nikke genkendende til ovenstående? Jeg kan i hvert fald. At være velplejet handler for mit vedkommende om, at gøre nogle ting der får mig til at slappe af og havde det godt i min krop.
Som vinderen af Braun Silk-Epil 9 konkurrencen Michelle Hauge skriver #velværelængeleve
Tillykke til Michelle!
IMG_9780

Tips til at føle sig velplejet

* Drik vand – Gerne 2 liter om dagen. Det gør underværker for min hud når jeg drikker vand fremfor andre læskedrikke.

* Stræk ud – 5-10 min efter træning eller før sengetid. Udstrækning og yoga får din krop til at slappe af. Du bliver mere smidig, sover bedre og kan sænke dit niveau af stress.

* Rens din hud – Med en vaskeklud renser jeg min hud om aftenen. Jeg bruger den til at skrubbe en smule på huden. Derved har jeg langt mindre tendens til uren hud.

* Vitaminer til håret – Spis varieret og suppler gerne med multivitamin, fiskeolie og d-vitamin. Der er et langt lavere niveau af vitaminer og mineraler i vores kost, end hvis vi kigger tilbage i tiden. Sørger du for at få godt med vitaminer, gør du både hår, hud og negle en stor tjeneste.

Ligger du inde med nogle gode tips til at føle dig velplejet? Gerne nogle hvor man ikke skal ud med den store pengepung. Det kunne være skønt med nogle inputs fra jeres hverdag som i har god erfaring med. Del gerne med os andre 🙂

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Braun