Det var så sjovt!

IMG_6520-2

Så kom dagen endelig hvor den stod på Color Run i Herning! Jeg har glædet mig enormt og især de sidste dage, efter jeg er kommet til Danmark igen.
Trine og jeg mødtes hos mig i Silkeborg, hvor vi hoppede i vores multifarvede outfit.
Erwin fik et lille tylskørt på, men måtte blive hjemme imens vi kørte mod Herning. 😉

image1-2

Pladsen hvor løbet startede og sluttede var super festlig. Høj musik, dansere på scenen og glade mennesker på plænen. Vi startede med en tur i shine boxen, hvor vi fik malet sølv streger i hovedet. Herefter hoppede vi over i et i telt sponsoreret af Opel Adam, hvor vi blev skudt på med en farvekanon! Hold nu op hvor var det skide sjovt. Lige inden damen skød den gule sky afsted mod os, råber hun at vi skal lukke næse, mund og øjne!
Hvis du har lyst til at se Trine og jeg blive skudt på, kan du se det i videoen nedenfor.

IMG_6531IMG_6530IMG_6528

Efter en tur i farvekanonteltet var vi gule som små kyllinger, og klar til de 5 farverige kilometer. Startskuddet lød i små hold, så alle var sikre på at få en ekstra portion farve.
Til musik og med flotte dansere omkring os, varmede vi op inden det blev vores tur til at komme afsted. Er du gal der var god stemning! Alle hoppede, dansede og havde en fest i takt til musikken.

IMG_6526IMG_6525

Løbet gik i gang og Trine og jeg havde en fest. Jeg kan fortælle at det kan være yderst besværligt at løbe, samtidig med at man filmer med en selfiestick. Havde trine ikke råbt i sidste sekund, var jeg løbet direkte ind i en lygtepæl.

For hver kilometer mødte os en ny farve. Farven blev kastet på alle der løb igennem posten. Nogle rullede sig endda på jorden for at få ekstra farve!
Da vi kom i mål efter vores lille løbetur, lignede vi begge noget der var løgn! (På den gode måde selvfølgelig) 😉

Næste år, vil vi forsøge at lokke resten af vores tøseslæng med til løbet. Det har virkelig været en sjov dag, som man ikke lige glemmer. Uden tvivl de bedste 5 kilometer vi længe har løbet. Der er stadig et par løb tilbage i 2015, så kunne du tænke dig at komme afsted kan du finde info på The Colour Run’s egen side.

IMG_6523 IMG_6519