Instagram

image2-2
image1
En lille instagram collage til dem der ikke følger med derinde. Instagram er den kanal jeg formentlig er mest aktiv på når det kommer til billeder. Det er simpelt og en hurtig måde for mig at opdatere på farten.

Det sidste stykke tid har budt på shopping til sommeren, som jo stadig lader vente på sig hjemme i Danmark. På min søsters bryllup hvor jeg endelig kunne hoppe i min blå kjole, som jeg købte på min USA rejse OG på ferie på Mallorca.
Imorgen er sidste dag i varmen, hvilket er trist når vejret derhjemme er dårligt.
Håber på solskin søndag hvor jeg skal løbe Color Run, ellers skal jeg heldigvis tilbage til Spanien om 5 uger, hvor den står på Marbella Fitness Camp.

God dag til jer alle! Hvis i ikke allerede følger med, kan i finde mig på instagram under navnet @mettelyngholm eller her