Feriebilleder på DeeMe app

image4
image3image5

Mine dage spenderes i øjeblikket på Mallorca, hvor jeg holder ferie med svigerfamilien.
Dog kan jeg jo ikke lade være med at opdatere dem derhjemme og især min søster.
Hende og jeg er netop begyndt at bruge en app der hedder DeeMe.

Som du kan se på mine Mallorca billeder, kan man både sende fotos eller vælge en farvet baggrund, indsætte forskellige skrifttyper og sjove figurer. DeeMe er en langt mere kreativ måde at sende billeder til hinanden på, og gør det lidt ekstra sjovt.

IMG_6134

En sjov ting ved DeeMe er, at appen gemmer de billeder man sender til hinanden. Hvilket betyder at min søster og jeg får vores helt egen væg, med alle de billeder vi sender til hinanden gennem tiden. Det er ret hyggeligt og ikke mindst sjovt at kunne kigge tilbage!
Bedst af alt er at man kan sende billeder til hinanden fra sit billedegalleri, altså behøver man ikke at sende et billede i samme sekund som man tager det.

Tag eventuelt et kig på videoen her, som giver et hurtigt indblik i hvordan det hele virker.

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med DeeMe App