Konkurrence, Glatte ben med Braun Silk-épil 9

IMG_9791

Jeg tror de fleste piger inklusiv mig selv, kender følelsen af at have gjort noget godt for sig selv. For mit vedkommende kan det sagtens betyde andre ting, end blot at passe min træning og give min krop nogle gode råvarer. Højt på min liste over velvære ligger bestemt følelsen af at være velplejet. En tur til frisøren, en ansigtsmaske eller body scrub under bruseren er ting der har indflydelse på mit humør. Udover at det er skønt med tid til mig selv, har ting som glatte bløde ben og flot hud stor betydning for mig. I kender sikkert alle at en periode hvor huden driller og slår ud, kan ødelægge humøret.

IMG_9774

Henover sommeren render vi alle rundt og viser benene mere end om vinteren. Dog er jeg glad for at have glatte ben året rundt og lader det aldrig stå til! Ofte og også om vinteren træner jeg i shorts, da jeg har det ekstremt varmt når jeg træner. At have bløde og glatte ben er den bedste følelse. Desuden foretrækker jeg at min kæreste, kan røre mine ben uden at de stikker. Måske han ikke ville tænke over det, men jeg ville.

IMG_9796

De sidste par uger har jeg brugt den lækre Braun Silk-épil 9 til at holde mine ben lækre.
Har du ikke prøvet en epilator før er det ved at være på tide! Rent faktisk er dette min anden epilator, men den er hurtigt blevet min favorit, da den både kan bruges på tørre ben og våde ben under bruseren.

Endnu en god egenskab ved epilatoren er, at der følger forskellige hoveder med.
Et hovede til eksfoliering, et til epilering og et til barbering. Nu er jeg rigtig glad for at bruge selvbruner for at have en lækker tan hele året rundt. Derfor er jeg også nødt til at eksfoliere min hud ca. én gang i ugen, hvis jeg ønsker et pænt resultat. Børsten til eksfoliering er også et must før epilering, da det minimerer risikoen for indgroede hår.

Nu tænker i sikkert på om det gør ondt at bruge den? Da jeg købte min første epilator for nogle år tilbage, kunne det mærkes langt mere end i dag. Dog syntes jeg ikke det var så slemt, at jeg ikke fortsatte. Hårene bliver med tiden knap så kraftige, hvilket gør en stor forskel. Nu bruger jeg den kun på benene, men forsøgte mig lige igår under armen hvilket gjorde mere avs. Umiddelbart tænker jeg dog, at det som på benene kun bliver bedre med tiden.

IMG_9780

Kunne du have lyst til at få fingrene i en Braun Silk-épil 9, og have lækre glatte ben der holder i længere tid kan du deltage i konkurrencen her.

Konkurrence
Skriv hvornår du føler dig bedst tilpas med din krop, når den er velplejet.
Er det mon når du har vasket håret, fået ordnet fusserne, smurt dig ind i bodylotion eller noget helt andet?

Præmie Braun Silk-épil 9

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Braun