Er hoppet i bikinien

image

Første strand dag på Mallorca. Vejret er skønt og skal selvfølgelig nydes.
Det er min tredje gang på øen. Første gang var da jeg var lille, anden gang var med Lasse sidste år i august og nu er vi afsted med Lasses familie.

Vi startede dagen tidligt, med en løbetur på stranden og en hurtig dukkert i havet.
Rent faktisk er jeg ikke specielt god til at sove længe. Heller ikke når jeg holder ferie. Når uret står på 07.00 vågner jeg typisk og er frisk. Oftest og også i dag, er jeg den første der står op og havde også forventet at løbe alene i dag, men på vej ud af døren vågner Lasse og vil med. Dejligt.
Løbeturen blev ikke mere end 35 min, men det er nu en dejlig måde at starte dagen.

image

Efter morgenmaden hoppede vi på stranden, og har daset her det meste af dagen.
Børnene havde et velcro strandtennis spil med, som giver minder fra barndommen. Jeg havde et spil fuldstændig magen til. Kan nogen af jer mon huske det? Det er fuldstændig genialt til lidt mindre børn, som ikke endnu kan spille rigtig strandtennis. Lasse og jeg nåede dog også at have det sjovt med det 😉

image
image

Frokosten blev nydt på en lille hyggelig café, som i aften holder et lille beach cocktail party.
Stedet er enormt hyggeligt, så måske vi skal forbi efter landskampen i aften og kigge. Det må næsten være endnu mere hyggeligt om aftenen. Nu er vi ikke de helt store party animals, men en enkelt cocktail nyder vi gerne.
Det er sjældent at nogen af os drikker alkohol. Mest af alt fordi vi ikke magter at have det dårligt dagen efter, ligge i sengen og have ondt af os selv. Dog har vi lige været afsted til min søsters bryllup og guldfest i FCM hvor Lasse spiller, så lidt er der da røget indenbors. Helt hellige er vi ikke, men der skal ikke meget til før det snurrer for mine øjne!

image

Eftermiddagen står på en omgang træning. Inden længe smutter vi på udgik efter et sted vi kan bruge TRX’en og mine 6 direction sliders. Håber at kunne finde et godt spot, hvor jeg også kan vise jer lidt inspiration til træning på ferien.