Lidt for voksen

Som barn lavede jeg nærmest ikke andet, end at lege og have det sjovt dagen lang. Livet gik jo faktisk ikke ud på andet end at nyde hver eneste dag. Nu hvor man er blevet voksen kan det hele til tider gå hen og blive lidt for seriøst og struktureret. Job, rengøring, madlavning – pligter, pligter, pligter.

Hvornår har du sidst haft det så sjovt eller været optaget af noget så spændende, at du fuldstændig mistede fornemmelsen for tid? Hvis du ikke kan huske hvornår du sidst har haft det sådan, er det måske ved at være på tide?

Prøv evt at kaste dig ud i nogle ting, der længe har været på din to do liste. For mit vedkommende ville det være at dykke (tog dykker certifikat for nogle år siden på filippinerne, men har ikke dykket siden). At lære olympiske løft, eller at være sammen med mine tætteste veninder i mere end et par timer.

Rent faktisk har jeg fået alle tre ting på programmet i nærmeste fremtid. Hvilket er super fedt! Har i nogle ting på jeres to do lister, som i også skubber til siden for hverdagens gøremål?