Træning på ferien

Om 2 dage sidder jeg under blå himmel og varme solstråler. Turen går til Spanien med svigerfamilien. Trænings fasciliteterne på hotellet har ikke været første prioritet, da alle ikke er trænings freaks som Lasse og jeg.

Men trænes det skal der nu. Det er så stor en del af vores livsstil, at vi ikke har lyst til at undvære det en hel uge. På rejsen medbringer vi derfor en TRX og Sliders. Begge redskaber fylder og vejer meget lidt og er perfekte i kufferten.

Jeg glæder mig rigtig meget til at afprøve mine sliders fra 6 directions, som er helt nye. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke øvelser man kan lave. Mon ikke jeg også kan strikke et par videoer sammen til jer fra Mallorca, med en masse gode øvelser. Skriv endelig hvis i har ønsker til specifikke muskelgrupper!