Shoot med purelime

IMG_5848IMG_5847

Dagen er brugt på at jobbe som model for Purelime, der skulle have taget billeder af deres spring 2016 kollektion. Kollektionen er som i kan se på stativet fyldt af lækre farver. Hvad i ikke kan se er at tøjet er et fyldt med lækre detaljer som mesh og syninger, der fremhæver de helt rigtige former.

IMG_5851

Vi startede fra morgenstunden med makeup af Britt Morsing og dagens første frisure.
Herfra var vi klar til at skyde de første styles.
Noget af tøjet kendte jeg en smule på forhånd, da nogle af de seamless styles går igen i nye farver. Netop de seamless toppe er nogle af mine favoritter at træne i. Ingen syninger der irriterer og så er kvaliteten lækker blød og sidder fantastisk.

IMG_5846 IMG_5849

Tøjet på billederne er endnu ikke at finde i butikkerne eller online, men der er en masse andre lækre styles som i kan finde på workoutshop.dk. I kan eventuelt hoppe ind på min instagram, hvor i kan se mig træne i noget af deres seamless.