Battle ropes og guldfest

IMG_5813

FullSizeRender

Min søndag har indtil nu stået på en god gang morgenmad og træning.
De fleste dage er jeg knap så kreativ med min morgenmad, da det skal gå hurtigt.
Derfor står den ofte på havregryn eller havregrød med vanilie protein. Det smager tilgengæld helt fantastisk og er ikke kørt død i det, selvom jeg har spist det i snart 3 år.

Træning stod på arme, mave og en omgang med de kære battle ropes. Hvis i ikke har prøvet sådan et par, er det enormt hårdt. Torvene er langt tungere end man tror, hvilket betyder at du skal bruge hele kroppen for at løfte dem. Tjek evt min video på instagram @mettelyngholm

IMG_5792

Vi kørte 15 sek og holdte pause i 15 sek. Vi tog 7 omgang i alt og var helt færdige bagefter, på den gode måde.

I eftermiddag står den på fodboldkamp og guldfest. Lasse spiller for FCM som jeg er løbet med guldet. Så i dag skal der spilles sidste kamp, overrækkes medaljer og så står den på fest med resten af holdet. Mon ikke vi får en helt fantastisk aften!

God søndag derude.

IMG_5796
Toppen er fra The Protein Kitchen