Fugtkur hos Winterberg

image
foto 4

I sidste uge var jeg forbi Winterberg Frisør i Frederiksbjerg i Aarhus.
Mit hår har efter en tur i solen i L.A og Barcelona trængt til lidt ekstra pleje. Og om små 14 dage går turen til Spanien igen.

Jeg havde bestilt tid hos Sofie til en intensiv fugt kur, der plejer håret uden at tynge det. Udover at gøre håret ekstremt lækkert modvirker det deling og udtørring af håret. Nu er jeg den type pige der helst ikke vil klippes for ofte, da jeg altid føler at der er klippet 30 cm af når der kun er klippet spidser. Netop derfor er kuren ekstrem god for mit hår, så det ikke knækker selvom jeg ikke bliver klippet hver 2. eller 3. måned.

Er du lang håret og vil gerne have endnu længere hår er kuren god fordi
1. Håret får tilført de fedtsyrer som det mangler.
2. Alle overflødige partikler bliver fjernet, uden at fjerne de tilførte fedtsyrer.
3. Fedtsyren lukkes inde i hårets indre.

Prisen er 350,- for kuren. I forbindelse med farve eller klip koster en opfyldning inden sommer 140,-
foto 2

I samme omgang var det tid til at få opfyldt badeværelset, med lidt produkter til håret.
ORIBE laver de lækreste og luksuriøse produkter som forhandles i salonen. Jeg er især rigtig glad for deres Dry spray, som dufter helt vidunderligt. Selv min kæreste er helt tosset med duften.

Den giver rigtig god volumen og absorberer hovedbundsfedt. Jeg bruger den både efter jeg har vasket hår og på 2. dagen, for at skabe fylde i håret.

Til min søsters bryllup i lørdags havde både min søster, niece og jeg dry spray i håret da vi har tendens til en smule fladt hår. Sprayen holdte håret rigtig fint og fyldigt fra om morgen hvor vi gjorde os klar inden vielsen, til festen sluttede midt om natten!

foto 3 IMG_5710