Ømme balder

IMG_5628

Det følels så skønt at være på den anden side af konkurrencen. Nu kan jeg træne præcis hvad jeg har lyst til den pågældende dag. Og så behøver jeg ikke at træne 2-3 gange om dagen, hvilket faktisk er rart 😉 . Igår var min første rigtige træning efter jeg er kommet hjem. Det vil sige at jeg faktisk har holdt 7 dages hvile fra styrketræning. Jeg har dog været ude at løbe med vores vuffer og nogle klienter.

Igår stod den på en eftermiddagstræning. I et lidt for fyldt fitness world.
Men skønt dét var det! Træningen stod på balder, skulder og mave.

IMG_5629 IMG_5630

Øvelsen på billedet er en af mine numse favoritter! Kært barn har mange navne, men jeg kalder den for hyper extension. Jeg er helt tosset med den, da jeg opnår enorm god kontakt til baldemusklen. Musklen begynder altid at ‘ryste’ efter få gentagelser, simpelthen fordi det er så hårdt!

Jeg kørte et hav af forskellige øvelser, men efter hvert sæt nuppede jeg en omgang hyper extension til faliure (så mange gentagelser som jeg kunne lave). Kan love jer for at mine balder er super ømme i dag! 😀

image1
Sko: Womans Nike Air Zoom Pegasus