Raw cake mums!

IMG_9173

Under min ferien i USA forelskede jeg mig i raw cake. Raw cake er kage der ikke skal bages i en ovn. Ingredienserne kan altså alle spises rå.

Da jeg er fuldstændig tosset med kokos, var det med spænding jeg satte tænderne i en Miracle tart fra Hail Mery. Wauw, det er den bedste kage jeg nogensinde har smagt og så er sammensat af ren sundhed og organiske ingredienser. Kokosflager, Kokosolie, ahornsirup, mandelmel, palme sukker, kokos vand, cashew nødder, vaniliepulver og hav salt.

IMG_9175

Pinligt men sandt. Jeg slæbte 10 kager med hjem i bagagen fra USA og fortryder inderligt at jeg ikke havde købt flere.
Siden da har jeg forsøgt at finde en leverandør af kagerne, der leverer til Danmark. Desværre må jeg nok se langt efter min næste bid, da jeg ingen steder kan finde dem. Øv med øv på!

IMG_9172

Så må jeg jo selv i gang i køkkenet. Inden da vil jeg blot høre om nogle af jer ligger inde med nogle lækre opskrifter på rawcake. Eller har erfaringer med selv at lave dem?
Uden opskrift på kokoskagen må jeg forsøge mig frem, men hvis nogle har et tip eller trick, så smid det gerne i min retning. En opskrift kunne også være lækker. Dog har jeg en kæreste der ikke kan tåle chokolade så gerne en opskrift på en raw cake uden.

IMG_9179