Få lækre lokker + 15 % rabatkode

IMG_5573-1

Jeg prøver ofte forskellige produkter til mit hår og sørger for at pleje det en del. Eftersom det er blevet farvet, glattet og krøllet i mange år er jeg nødt til at give det kærlighed.
Nogle produkter er fantastiske, andre har ingen effekt. Nu har jeg gennem den sidste måned prøvet Moroccanoil treatment for første gang. Olien udfylder huller og revner i håret, der netop er skabt af varmebehandling med glatte og krøllejern. Mit hår suger det til sig og er slet ikke så skrøbeligt længere. Især mine spidser er taknemlige for en måned med Moroccanoil.

Olien fungerer ved at bringe mistede proteiner tilbage til håret så det styrkes. Eftersom jeg har en plan om at mit hår skal vokse sig endnu længere, må denne være et af de produkter jeg beholder i skuffen. Desuden bliver lokkerne lækre og bløde.
IMG_5579
Shampoo og conditioner         Moroccanoil Treatment

Er du på udkig efter lækre skønhedsprodukter, er der både tid og penge at spare på Spoiled.dk hvor mine produkter er fra. Her er alt fra kvalitets shampoo til olier, cremer og parfume. Kender du ikke allerede siden, kan jeg fortælle at der er lynhurtig leveringstid og service. Bliver din pakken ikke afsendt indenfor 24 timer på hverdage, er varerne gratis.

Imorges sad jeg netop og kiggede på nogle af shampooerne fra Moroccanoil. Efter turen hjem fra Spanien, havde jeg selvfølgelig shampoo i hele tasken. Så nu skal der prøves noget nyt, mon nogle af jer har erfaring med disse? Normalt bruger jeg Kerastase. Begge forhandles på spoiled.dk, men oplever at mit hår har godt af at skifte lidt.

IMG_6062

Bestiller du Moroccanoil Treatment eller andre produkter fra spoiled.dk følger der indtil 1. juni en EOS læbepomade med ved køb over 100kr. I kan desuden bruge rabatkoden mette15 som giver 15% rabat på hele sortimentet. (udløber 1. juni)

Og til sidst et lille tip!
Der er hver måned mulighed for at vinde 500kr til webshoppen, blot ved at tilmelde sig deres nyhedsbrev. Ikke dårligt 🙂

(Indlægget er sponsoreret af spoiled.dk)