Afgang mod EM

IMG_5019

Så er kufferten pakket, sidste morgencardio på dansk jord er afviklet og nu sidder jeg faktisk i Billund lufthavn og får lidt frokost. Her venter jeg på første flyafgang mod København. Fra København går turen til Santa Susanna som ligger ca. 40 min fra Barcelona.

IMG_5018

Maven kilder en smule i dag, da det pludselig kommer meget tæt på. Glæder mig til at mødes med de andre atleter på det danske landshold. Og så glæder jeg mig helt sygt til at få min bikini. Nini som også konkurrerer i bikini fitness har min bikini med, da Fie fra Magnifiqa og jeg blev enige om, at det var for risikabelt at sende den med posten.
Tænk hvis den ikke kom frem!!

Fie har arbejdet hele natten for at få både min og Nini’s bikini færdige. De er begge blevet så utroligt flotte og jeg elsker at de begge er røde, men stadig meget forskellige.
Selvfølgelig skal vi i rødt når vi skal repræsentere danmark!

IMG_5016