Et nyt træningsmekka

IMG_4945

Nu har jeg snart boet i hus med min kæreste i Silkeborg i 1,5 år. Derfor træner jeg selvfølgelig også en masse i byen, selvom jeg er i Aarhus stort set hver dag. Generelt set kan jeg rigtig godt lide at træne i lidt forskellige centre, da der hvert sted et forskellig stemning og forskellige typer mennesker.
Mit yndlings center i Aarhus er klart Fitness world scandinavian center, da jeg her har en masse minder fra dette sted og mange af mine bekendte træner her.

Der er selvfølgelig altid fordele og ulemper ved fitness world. Nogle mener udstyret er dårligt, andre mener at folk kommer for at se godt ud. Men i bund og grund synes jeg nu ret godt om deres centre. De har dog altid været en del bedre i Aarhus end i Silkeborg indtil i fredags!!

Papirfabrikken i Silkeborg har endelig oppet sig og lavet et perfekt træningsmekka i mine øjne! En slags crossfit box minder det vel om, med den detalje at der er tilføjet spejle.
Højt til loftet, turf bane, kettelbells, battle ropes, vægtbolde og 6 platforme med squat racks.
Endelig blev mine bønner hørt. Jeg er den gladeste pige. Min kæbe lå nærmest på jorden, da jeg trådte ind i ‘boxen’ i fredags.

IMG_4940 IMG_4939 IMG_4931IMG_4938

Mon ikke papirfabrikken bliver mit nye yndlingscenter i Silkeborg?
Stedet er desuden stort og har udsigt til søerne fra deres cardio område. Lækkert ikke?
Hvis i vil se flere billeder far centeret, kan i tjekke mit blogindlæg om fredagens bentræning her.

Når jeg har fået samlet kæben op fra gulvet, vil jeg til gengæld skynde mig at sige at byen mangler nogle mere ekslusive træningscentre. Kender i Seierfitness i Aarhus? Stedet er ret lækkert indrettet med detaljer fra den gamle badeanstalt, rå murestensvægge, kvalitetsudstyr og lysekroner i udstræknings området. Synes det er super skønt at komme i et center, der ikke ligner alle de andre. Især i lækre omgivelser.
Jeg har desuden hørt en fugl synge om at DGI i Aarhus har sat fokus på deres styrketræningsområde, som i øjeblikket bliver opgraderet. Spændende!

Men skulle der sidde nogle folk derude, som brænder for at åbne et nyt ekslusivt center. Så please gør det i Silkeborg <3

IMG_4923