Velgørenhedsløb

IMG_9202

Så blev det dagen for Wings for life world run. Løbet hvor deltagerne løber for dem der ikke selv kan. For mit og min veninde Lines vedkommende løb vi i Aarhus.
Det er første gang jeg deltager i et løb, selvom jeg gennem de sidste fire år har løbet en del.
Dog er jeg ikke bygget til at være langdistance løber med mine forholdsvise korte og muskuløse (læs tunge) ben. Men når man løber for en god sag, er man jo nødt til at være med.


IMG_9181

Forinden løbet skulle man meddele hvor langt man ville løbe. Derved kunne man få en ide om hvor hurtigt man skulle løbe, for ikke at blive indhentet af målstregen som var en bil. Line og jeg havde aftalt max at løbe 10km. Eftersom min konkurrence om 14 dage er min første prioritet, måtte dagens løb ikke ødelægge min nuværende form eller mit gode energiniveau.

IMG_9184

Løbet gik super fint og turen var enormt smuk. Fra midtbyen i Aarhus løb vi langs vandet mod Riiskov og videre ud langs kysten. Rent faktisk løb vi på min gamle løberute, som jeg altid løb på da jeg stadig boede i Aarhus. Der er intet bedre end at løbe ved vandet.

IMG_9195

Nedenfor kan i se et billede af målstregen (bilen), som 30 min efter startskuddet langsomt begyndte at accelerere. Super sjovt koncept ikke? Desværre nåede vi ikke helt op på de 10 km, da jeg helst skulle holde min puls under 150. At holde pulsen her betyder desværre at tempoet ikke bliver så pokkers højt.
Under et løb som dette bliver jeg ret udfordret på mit konkurrencegen. For en side af mig har lyst til at sprinte af sted og løbe en masse kilometer. Imens minder min fornuft mig om at jeg skal spare på mine kræfter og fokusere på mit EM. Meeen det var en udfordring at holde igen 😉

IMG_9208 IMG_9215

Både Line og jeg kan vist skrive under på, at det ikke er sidste gang vi deltager i et løb.
Dagens løb var i hvert fald en rigtig god oplevelse. Rent faktisk har vi allerede tilmeldt os et løb igen i Maj efter min konkurrence. Så kan løbeskoene få fuld gas!
Løbet blev for vores vedkommende afsluttet med en hyggelig middag på Café Stiften.
Så er depoterne fyldt op igen!!

IMG_9216