Hviledag

IMG_8859-2

Min hviledag har i dag været tiltrængt. Vågnede og var super søvnig, trods 9 timers søvn. Må være et tegn på at kroppen sig HALLO, giv mig lidt ro. Jeg er ved at være i den sidste periode inden EM og har ellers rigtig god energi. Diæten går rigtig nemt, hvilket uden tvivl skyldes at jeg denne gang har haft mere overskud og færre planer end sidste år.
Det har været en rigtig god investering i min form. Forhåbentlig gavner det også mine resultater på konkurrencedagen. Vi får se..

For mig betyder hviledag ikke nødvendigvis, at jeg skal lave absolut ingenting. At ligge på sofaen hele dagen er jeg ikke specielt god til. Faktisk kan jeg ikke mindes hvornår jeg sidst har gjort det. Derimod kunne jeg godt ligge på stranden under solens stråler en hel dag.
Savner allerede varmen og sommerfølelsen i Californien.
Heldigvis for mig skal EM afholdes lidt uden for Barcelona, så mon ikke vejret er bedre end her. Desuden er der udsigt til en uges ferie på Mallorca, med kæresten og hans familie i juni. Skønt!

I øjeblikket har jeg kun én enkelt hviledag i løbet af min træningsuge. Den står på styrketræning 5 dage i ugen, morgen cardio 6 dage i ugen og intervaltræning 5 dage i ugen.
Når jeg ikke har en konkurrence indenfor rækkevidde, holder jeg hviledage som det passer mig. Typisk to til tider tre hviledage i ugen.

Uden hviledage bliver min krop enormt træt, hovedet bliver sløv og jeg ophober en pokkers masse væske. Så de kære hviledage har aldrig skræmt mig. Tværtimod!