Hjælp til scene makeup?!

IMG_4711 FullSizeRender

Om godt og vel 17 dage står jeg på scenen til EM i bikini fitness. Denne gang går jeg all in, så nu skal jeg altså have lært at ligge noget makeup til scenen. De tidligere gange har jeg haft en smule på, men da jeg normalt ikke bruger meget makeup og aldrig øjenskygge føler jeg mig hurtigt meget sminket. Den kamel må jeg sluge! For når jeg ser billeder fra mine tidligere konkurrencer, kan jeg godt se at min sparsomme makeup forsvinder i lyset.

IMG_4713
Til alle mine konkurrencer har jeg haft vipper på. Min favorit har altid være 7 lash fra MAC som i ser til venstre på billedet. Dog har jeg købt et par der er vildere denne gang, da de andre er forholdsvis neutrale på scenen. Det skal siges at de til gengæld er vildt flotte, hvis man ikke ønsker at folk kan se man bærer kunstige vipper.
Det nye par hedder 36 lash, prøvede dem lige hurtigt tidligere i dag og de er vilde!

Sammen med det nye par vipper, købte jeg også lidt andet forskelligt, nogle øjenskygger, en highlighter, en streg og en paint pot som skal få øjenskyggen til at holde i lang tid.
Sidste år skulle jeg stå klar med bikini, hår og makeup kl. 09.00 om morgenen og kom først på scenen kl. 00.30 om natten. Derfor er det sindssygt vigtigt at krigsmalingen kan holde!

Med mine indkøb skulle man tro at jeg er godt rustet, men NEJ. Jeg er helt grøn i forhold til øjenskygge og ved absolut intet om det. Nogle gang har jeg forsøgt mig, men føler jeg ligner et offer for en pige på 6 år der leger beauty salon. Derfor skal jeg bruge jeres hjælp.

IMG_4714

I MAC gav de mig selvfølgelig nogle tip og trick, men foreslog at jeg smuttede på nettede og fandt nogle gode videoer. Kender eller følger i nogen som laver de her slags makeup guides? Gerne videoer hvor jeg kan følge dem step for step. (Nybegynder niveau) 😀

Billedet af øjenlåget øverst i indlægget, er sådan jeg forestiller mig at skulle se ud på dagen. Derfor er farverne også købt ud fra dette.
Da man på scenen er mørk af spraytan, tænker jeg desuden at øjenmakeuppen skal være mere voldsom end på billedet.
Dog er jeg åben overfor ideer, tips og tricks så byd meget gerne ind!

IMG_4715