Wings for Life World Run

IMG_4682

Så er det på søndag at startskuddet til Wings for Life World Run går!
Sammen med smukke Tine Grønnemark er jeg ambassadør og deltager i løbet, som støtter en fantastisk god sag. Hvis du ikke allerede har hørt om løbet, er missionen at forbedre forskning inden for rygmarvsskader. Derfor går 100% af startgebyret (350,-) ubeskåret til livsforandrende projekter inden for rygmarvsforskning. Vi løber altså for dem der ikke kan!

Løbet afvikles i 33 lande verden over, samme tidspunkt uanset om det er dag eller nat
Tine og jeg er at finde til løbet i Århus på søndag kl. 13.00 og vi glæder os!

 IMG_4685
IMG_4686

Løbet er dog ikke som de fleste andre. Der er nemlig ingen mållinje, i stedet bliver løberne fulgt af målstregen i form af en bil, der hele tiden accelererer i fart. Mållinje-bilen starter en halv time efter løberne og lægger ud med 12km/t. Når man bliver overhalet af bilen, er man ude af løbet. Derfor kan man uanset hvilken form man er i, gøre en god gerning for projektet, da man kan løbe alt fra 5 til 78 km.

En sjov detalje er desuden at løbet fortsætter til der kun er en kvindelig og en mandlig løber tilbage på verdensplan. Disse to løber med titlen som “Wings for Life World Champions”.

I kan læse mere om løbet på den officielle hjemmeside her 
IMG_4680