Træning på stranden

IMG_8574

Gud hvor jeg dog elsker sol, sommer og strand! Jeg drømmer om at vi i Danmark havde sommer hele året rundt, så vi kunne have langt flere udendørs træningsfaciliteter.
Er bekendt med et par områder i Aarhus hvor det er muligt. Mener også Silkeborg har noget udendørs træning et sted. Men jeg er ret overbevist om at det ikke kan hamle om med træningsfaciliteterne her på Venice Beach.

IMG_8579
Vi har i løbet af ferien benyttet os af dem et par gange. Det har været super fedt og udfordrende ikke bare at lave de sædvanlige øvelser, som man kører i centeret. Kroppen er blevet brug på en anden måde.

I dag løb vi som opvarmning hen til ’muscle beach’. Undervejs gjorde vi stop i en park med det flotteste grønne græs. Her lavede vi lidt forskellige øvelser for core, bl.a planke, side planke og mountain climbers.
IMG_8477
IMG_8507

 

På muscle beach stod den på pull ups, push ups, chin ups, dips, lunges og jump squat alle til faliure. (Så mange gentagelser som vi kunne holde til) Tro mig, det giver sved på panden!
Med sand op og ned af benene, løb vi tilbage til parken og lavede lidt forskellige udstræknings øvelser. Efter sådan en omgang er man SUPER sulten! Vi har om morgenen trænet på tom mave udover et amino kosttilskud. (I kan finde det her. Og læse om det her, hvis i ikke allerede har læst hvorfor jeg bruger det.) Så efter en omgang udstrækning stod den på morgenmad med havudsigt! Bedste start på dagen!

IMG_8547