Born to be Americano

IMG_4416

Nu nærmer vi os enden at mit første eventyr I USA. Dog har vi stadig en enkelt dag at gøre godt med. Det er nu allerede over en uge siden Mette ankom og længe siden jeg afsluttede min uddannelse på Biosignature i down town. 

Imorges løb jeg alene lang stranden og forestillede mig en hverdag herovre. Tænkte på min veninde Anne Sofie, som er flyttet hertil med sin Amerikanse kæreste. Jeg kunne godt bruge et par år af mit liv på at opleve en anden kultur helt tæt på. Især denne!
So far har alle vi har mødt været utrolig imødekommende og langt mere åbne end det danske folkefærd. En anden fantastisk ting er at folk på ingen måder, er bange for at skille sig ud. Her er plads til at være sin egen.

Måske er det et tosset eksempel, men vi har set folk træne på de mest mystiske måder og lave øvelser jeg aldrig før har set. I Danmark tør folk næsten ikke andet end at sætte sig I maskinerne eller køre standard øvelser som squat, dødløft og lunges.
Leger man med nye øvelser, er der med garanti nogen der star og kigger underligt på dig.

Folk klæder sig desuden som de har lyst til. Jeg er helt tosset med at hele farvepaletten og alle trends fra de sidste årtier er at finde både I gyms og på gaden. Hvorfor skal vi alle ligne hinanden derhjemme?

Når det så er sagt, ville jeg uden tvivl savne min dejlige familie I Danmark. Især min vidunderlige mor som jeg skypede med imorges. Så jeg må nok hellere tage flyveren hjem på onsdag.