Nike event i Santa Monica

FullSizeRender 20

Igår tog vi turen til Santa Monica, som ligger meget tæt på Venice Beach.
Egentlig vidste vi ikke rigtig hvad der var at finde derinde, udover et tivoli som vi kan se fra vores lejlighed. Vi cyklede langs stranden hvilket ikke tog mere end 15 min til down town.

Santa Monica er fyldt med shopping muligheder og spisesteder. Der er overraskende hyggeligt derinde. Så er man i nærheden er det klart et sted der et værd at besøge.

Dagens højdepunkt var et Nike event midt i byen. Høj musik, glade mennesker og en masse fra Nike’s nyeste kollektion blev vist frem. Der var en masse sjove tiltag, bl.a kunne man tage en løbetest eller få lavet en bra fitting, som udløste et gavekort på ca. 100kr til butikken der lå lige om hjørnet.

FullSizeRender 22

Vi havde allerede været i både Nike outlet og Nike Town i Hollywood, som viste sig at være en kæmpe skuffelse. Her var intet at finde, som vi ikke allerede har derhjemme. Derfor vi super begejstrede over at løbe ind i Nike eventet, hvor der var mulighed for at købe alle de HELT nye items. Butikken var spækket med lækre ting, desværre er dollar kursen jo ikke så god i øjeblikket. Så vi prøver virkelig at være fornuftige, da det ikke er billigere end hjemme i Danmark. Men det er SVÆRT!

FullSizeRender 30

Faktisk var jeg mest af alt på udkig efter noget til min kæreste Lasse. Han ville elske at jeg kom hjem med nogle sneaks, som ikke er til at finde derhjemme. Kiggede også efter noget træningstøj til ham eller noget lækkert afslapningstøj, men jeg synes virkelig det er svært. Af en eller anden grund er tingene til kvinder, langt mere spændende og farverige. Håber jeg kan finde ét eller andet til ham. Kan næsten ikke være bekendt, at komme hjem med tasken fyldt af ting til mig selv og intet til ham.

FullSizeRender 24

Til eventet var der mulighed for at få lavet lækre sommernegle med Nike designs.
Der var simpelthen en neglebar og det var GRATIS! Wauw hva?

FullSizeRender 21

Det fedeste ved Nike eventet var uden tvivl, at man kunne få trykt et valgfrit design på en top eller t-shirt. Denne skulle selvfølgelig være købt i Nike butikken. På billedet kan i se fyren, der står og printer på en top jeg købte.
Købte både en sort og en blå top, hvor jeg fik printet et design i kan se på det nederste billede. Er det ikke vildt cool? Mette fik samme design, men der kan ikke være mange i verden der render rundt med netop dette design (der står LA for Los Angeles).

FullSizeRender 27IMG_4409