Victorias secret sport

FullSizeRender 8FullSizeRender 17FullSizeRender 7

Dagene her i L.A går enormt hurtigt. De er fyldt med oplevelser, indtryk og en masse solskin. Vi har været på shoppetur i et outlet en times kørsel fra Venice Beach. Stedet hedder Camarillo og er på størrelse med en hel by. Både Nike, Adidas og Reebok lå højt på vores ønskeliste og var selvfølgelig alle at finde derude.

Når jeg rejser i udlandet, kommer jeg næsten altid hjem med træningstøj i bagagen. Synes det er lækkert at have noget træningstøj, som resten af byen ikke også render rundt i. Så jeg fandt mig selvfølgelig også lidt lækkerier de forskellige steder.

I øjeblikket er jeg helt forelsket i træningstøj med farver på. Farverne gør et eller andet for mit humør, ved ikke om det lyder skørt? Gennem længere tid har alt mit træningstøj været gråt, hvidt og sort da jeg følte jeg så barnlig ud i farver haha.
Nu kan jeg nærmest ikke få farver nok! Måske det er fordi foråret og sommeren er på vej.

Udover de traditionelle sports brands, fandt vi selvfølgelig også en masse andre butikker. Men jeg venter lidt med at vise jeg hvad jeg fandt her! Dog kan jeg fortælle at jeg virkelig har gjort mig nogle vanvittige indkøb. Trods det at dollar kursen i øjeblikket ikke er til vores fordel, var der virkelig nogle penge at spare på lækre mærker.

Bedst af alt fandt vi også en Victorias Secret, hvor vi brugte 2 timer. Kunne have købt det hele, men lod fornuften vinde og fjernede halvdelen af kurven da jeg skulle betale. Sikke dygtig jeg er! Planen er dog at køre tilbage og købe det resterende, hvis jeg stadig tænker på det sidst på ugen. Så kan jeg jo åbenbart ikke leve foruden 😉
Vidste i at Victorias Secret er begyndt at lave træningstøj? De laver virkelig nogle lækre sportsbhér med enormt god støtte i. Og så er der ikke sparet på farverne, love it!

I kan finde deres kollektion her.
Jeg har flere gange bestilt hjem fra VS til Danmark. Portoen er dog lidt dyr, men så får man i det mindste noget som alle de andre ikke har. Så jeg synes det er det hele værd!