Hvis du ikke kan sove

 

FullSizeRender 6Vi har vel alle prøvet ikke at kunne falde I søvn. Kroppen kan ikke finde ro, du vender og drejer dig tusinde gange. Tænker konstant på at der er kortere og kortere tid til du skal op. I nogle perioder har jeg ekstra travlt med klienter og personlig træning. To do listen med opgaver er lang og jeg løber fra det ene arrangement til det andet. Her kan jeg have svært ved at sove, da hovedet fordøjer dagens oplevelser og tænker på hvad jeg skal nå den følgende dag.
Som I nok har opdaget, har jeg fået mig en kærlighed for yoga, da det afstresser kroppen. Dog er jeg langt fra en champion til det. Jeg forsøger mig stadig frem.
Har jeg haft en af ovenstående dage, vil det være optimalt at ligge en times yoga ind før sengetid. Men lad mig være realistisk, så ville det aldrig ske på en sådan dag! Mindre kan derfor også gøre det. Prøv bare at bruge 10 min på at lave udstrækning for kroppen. Er du som mig ikke en ørn til yoga, kan du eventuelt starte ud med nogle stræk du kender. Sidebøjninger, foroverbøjninger og basic stræk som vi kender fra gymnastik, fodbold eller hvad vi nu har gået til.

Udstrækning virker afstressende på kroppen og får dig til at slappe af.
Efter en omgang udstrækning vil du have langt nemmere ved at falde I søvn. Uanset om det så er yoga på højt plan, eller basale stræk til ben og ryg.
Prøv det! Jeg sover SÅ meget bedre om natten og begynder tilmed også at blive mere smidig.

Eftersom jeg er ny indenfor yoga, er jeg stadig ved at udforske i forhold til måtter og udstyr. I øjeblikket bruger jeg måtten som i kan se på billedet. Desværre har vores hundehvalp spist et ret stort hjørne af den og må derfor ud og investere i en ny. Er der nogen der har erfaring med produkterne Yogalove.dk ?
Til jer der ikke tænker at i skal ud og investere i måtter osv. Så kan det selvfølgelig sagtens lade sig gøre, at lave de basale stræk på gulv eller tæppe.
God fornøjelse og god søvn.