Ankommet i Los Angeles

Efter at være 16 timer undervejs, ankom jeg endelig til hotellet i Los Angeles.
Flyturen gik super fint, men må nok indrømme at det var med en klump i halsen, at jeg tog afsted med kæresten i Billund. Det er ikke så ofte jeg rejser SÅ langt væk alene.
Dog kommer min veninde Mette på mandag!

Da jeg jo er på diæt i øjeblikket, havde jeg forberedt mig på at flyveturen kunne blive en udfordring. Maden var dog ikke det helt store problem heldigvis. Til gengæld fik jeg mig et  godt grin, da jeg vælger min frokost ud af to valgmuligheder. Mit valg gik på kylling og grøntsager viser sig at være kylling og grøntsag (1 stk blombålskvist, JA én lille bitte kvist) Jeg er flad af grin!

De første dage herovre kommer til at gå med uddannelse i biosiqnature hos Poliquin Group. Jeg lover at fortælle langt mere om dette, når jeg er blevet klogere!
Derefter ankommer Mette som sagt mandag, hvor vi rykker i en lejlighed på Venice Beach. Her skal der hygges med træning og oplevelser.IMG_3976 2 IMG_3979 2