WR.UP bukser der giver god bagdel!

IMG_3863
I fitness branchen er WR.UP bukserne allerede super populære, da de fremhæver dine former! Squatmåsen får lige et ekstra pift i deres lækre design.
Udover at ovenstående selvfølgelig er en kæmpe bonus. Så er jeg specielt glade for dem, da de er fantastiske at have på. Aldrig har jeg ejet bukser med så meget stretch!
I løbet af de sidste år er det blevet mere og mere sjældent, at jeg har købt jeans uden stretch. De er jo ikke til at holde ud at have på! Især ikke for os der styrketræner og har større lår og bagdel end gennemsnittet. 😉

For et par uger siden, fandt jeg endelig en officiel dansk forhandler af bukserne på www.fitfashion.dk! Ellers har jeg kun kunne finde sider, hvor jeg ville risikere at skulle betale told + dyr porto.
I øjeblikket kører siden endda med gratis porto med rabatkoden: lovefitfashion
Skal du have fingrene i WR.UP bukserne, kan du finde dem her.

FullSizeRender 7 IMG_3892