Castus Sport

IMG_3833 I onsdags delte jeg et billede af et af mine mellemmåltider. For mit vedkommende, skal mine mellemmåltider være nemme at have med på farten. Derfor er det med stor begejstring at jeg som en af de første, har fået lov til at smage en ny energibar fra Castus Sport. Castus er på banen med et nyt produkt i samarbejde med Team Danmark.
En energibar som er en perfekt snack for os der træner.
Indtil nu kender du sikker castus fra din barndom, hvor du med stor sandsynlighed har fået frugtstængerne med på madpakken.

Den nye energibar har jeg allerede taget i brug. Den fungerer som et af mine post-workout måltider, sammen med min proteinshake. Efter træning er hurtige kulhydrater essentielle for at fylde mine kulhydratdepoter op igen. Sammen med min proteinshake, sikrer jeg mig bedst mulig restitution.

Under min diæt op til EM, spiser jeg meget rent. Kosten står på råvarer som havregryn, kød, grøntsager, nødder og skyr. Den største udfordring er ofte, at det hele komme til at smage meget neutralt, da jeg ikke kan tilsætte ost, dressing eller andre ’overflødige’ fødevarer.

Derfor er de tre energibars et fantastisk ’krydderi’, til en ellers kedelig kost.
Barerne findes i tre forskellige varianter granatæble/hindbær, lime/chili og banan/kakao. Alle smager helt fantastisk og jeg har faktisk svært ved at vælge en favorit.

Lidt hurtige facts om castus energibars:
* Uden tilsat sukker
* Højt fiberindhold
* Udviklet i samarbejde med Team Danmark diætiser
* Sund snack
* Nem på farten

Skulle i have lyst til at læse nærmere, kan i finde info om de tre energibars her.

IMG_3835