Favorit sko til træning

IMG_3657Dagens to træninger er allerede klaret! Bliver nu skønt at komme på den anden side af konkurrencen, så jeg kan nøjes med en enkelt træning om dagen. Så får jeg pludselig flere timer i døgnet. 😀

På mange af mine billeder fra træning, har jeg de samme sko på. Efterhånden er der hver eneste gang nogen der spørger hvor de er fra og købt. Skoene er fra adidas og modellen hedder Adidas Adipure 360.2 W Celebration. De er absolut min favorit sko til bentræninger, hvis man ikke vil rende rundt i rigtige vægtløfter sko. Den har en fast og flad bund hvilket gør den perfekt. (En en blød bund vil udfordre din stabilitet og balance under squat og dødløft).IMG_3498
Skoene er fra sportamore hvor jeg efterhånden har bestilt en del træningstøj, da det ofte er ret billigt. I kan komme direkte ind på skoene ved at klikke på dette link –> Mine favorit sko til træning