Frokost date og skuldertræning

IMG_3520
Var i går forbi Fitness World Scandinavian Center for at træne. I netop dette center har jeg brugt utallige timer for et par år tilbage. Det var også her, jeg i sin tid fik en ide om at stille op til min første bikini fitness konkurrence. Dengang var vi kun (mig bekendt) 3 fra Aarhus der skulle konkurrere i den klasse. Tine Grønnemark, Camilla Krabbe og jeg. Sjovt nok mødte jeg begge pigerne igår 🙂

Træningen igår var med en af mine tætteste veninder. Trine som jeg er vokset op sammen med. Vi har efterhånden delt mange timer i fitness world og har en masse gode minder herfra, selvom det måske lyder tosset. I min verden er det super vigtigt at have det sjovt når man træner. Det er ekstra motivation!

Træningen stod på skuldre og mave

4 x 10 shoulder press
4 x 10 + 16 lateral raise dropset
4 x 10 bent over lateral raise
4 x 10 upright row
2 x 20 external rotation
4 x 16 abs crunch (vægtskive i strakte arme, for at træne skuldrestabilitet. Se billedet)
4 x 10 crunch (almindelige mavebøjninger)
4 x 10 oblique crunch (skrå mavemøjninger)

IMG_3522 IMG_3523 IMG_3525
Før vi gav den gas med træningen, fik vi en skøn frokost på Café Stiften.
Har måske nævnt stedet for jer før, men deres salater er virkelig geniale! Man får man udleveret en seddel, hvor man krydser af hvad man vil have i sin salat. Der er selvfølgelig også en masse andre ting på menukortet end salat.
IMG_3528