Vind et par skechers sko

IMG_1813 2
IMG_1797
Kender i det 2. største amerikanske skobrand Skechers? Det er netop kommet til Danmark og forhandles nu i bl.a Maibom Eurowalk STORECENTER NORD.

Skoene er kendt for deres memory foam såler, som er utrolig bløde og behagelige. De tilpasser sig din fods form for optimal støtte og komfort. Jeg fik mit første par for nogle uger siden, og er helt tosset med dem. Nogle dage har jeg trænet i dem, både styrketræning og cardio på crosstrainer. Andre dage har jeg haft dem på job, hvor jeg står op/går rundt i mange timer. Især her er sålen helt fantastisk, da mine fødder ikke bliver trætte!

Kunne du tænke dig vinde et par, så hop en tur forbi Storcenter Nord i Århus.
Prøv et par i butikken og fortæl din mening, så er du med i lodtrækningen om et valgfrit par. Konkurrencen løber fra 26. marts til 4. april.

Butikken giver desuden 10% på alle skechers modeller påske lørdag 4. april.
(Der er flere modeller end dem på annoncen)

Held og lykke!Sponsoreret indlæg