Træning på ferie

IMG_3277Søndagen er skudt igang med min obligatoriske løbetur, som i dag var en ultra kold fornøjelse med frost. Kom nu med noget varme og nogle grønne træer, kan snart ikke vente længere. Tæller ned til min L.A tur med min veninde Mette.  18 dage til afrejse og 33 grader! Mette og jeg konkurrerer begge to indenfor fitness verdenen, dog i hver vores klasser. Jeg i bikini fitness og Mette i body fitness. Dog har vi begge en konkurrence om hjørnet. Derfor er vi begge på diæt når vi skal til USA, hvilket bliver enormt fedt. Vi får mulighed for at bruge en masse timer på at finpudse formen, lave morgen cardio sammen, træne sammen og nyde solen. Jep der den står også på træning på ferie.

Sidst jeg var på ferie i Thailand, fik jeg en del kommentarer på instagram om at jeg ikke holdt ordentlig ferie, når jeg trænede stort set hver dag. Mon ikke kommentarerne var fra folk, der ikke selv har samme passion for træning som mig? Meningen med ferie er vel, at man laver de ting man bedst kan lide. For mit vedkommende er træning, én af de ting der gør mig rigtig glad. I mine øjne er det ren velvære, især når jeg ikke skal presse det ind mellem job, møder, indkøb, madlavning osv.

Træning giver mig en fantastisk følelse i kroppen. Jeg er fuldstændig tosset med følelsen af at have knoklet hårdt – det giver mig en form for lykkefølelse. Derudover er det jo ikke tosset at forbrænde en masse under og efter en god træning, så man kan nyde noget lækkert mad og drikke på ferien, med rigtig god samvittighed.

USA kommer desværre ikke til at byde på den store kulinariske oplevelse, da vi som sagt begge er på diæt pga. vores konkurrencer. Men der er selvfølgelig plads til et cheat meal eller to 😉 Hvorfor træner du og træner du når du er på ferie?MUSCLE-BEACH-Landscape South_beach_miami_lifeguard_post