Proteinpandekager, Apple crumble og Protein Cookies

IMG_2393Fredag byder i denne uge på mit cheat meal. Hver eneste uge ser jeg enormt meget frem til netop dette måltid og tæller ligefrem dagene hertil.
Selvfølgelig vågner jeg imorges og tænker, “YES endelig fredag!” Egentlig glæder jeg mig nok mest, fordi jeg virkelig elsker hyggen omkring et lækkert måltid. Og specielt i dag har jeg glædet mig, da min kæreste og jeg har planlagt at bage forskellige proteinkager.

Menuen blev aftalt allerede sidste weekend, hvor vi hurtigt blev enige om. Proteinpandekager (Lasse laver verdens bedste!), apple crumble og protein cookies.
De to sidste opskrifter er fra Cecilie Linds ‘The Protein Kitchen’, som i kan få fingrene i her.
Opskriften på proteinpandekagerne kan i få her:

  • 2 æg
  • 1 banan
  • 1 scoop vanilie protein
  • 25 g havregryn
    (Steges i kokosolie på en pandekagepande)

Fredagen har desuden stået på en hård bentræning i Fitness World. Mon ikke det kommer til at give en god gang tunge ben imorgen. Heldigvis har jeg total hviledag imorgen.
Mine cheat meals forsøger jeg så vidt muligt at planlægge, så de ligger samme dag som min bentræning. Som jeg nævnte på instagram tidligere i dag, er bentræning ALTID vanvittigt hårdt og dræner for energi. Netop derfor spiser jeg mit cheat meal denne dag, for at fylde depoterne med ekstra næring, til ny energi. IMG_2394 IMG_2395 IMG_2396IMG_1814