Go kart med veninderne

IMG_2244

Hele ugen har jeg set frem til lørdag som længe har været planlagt. Dagen stod på fart og ballade i Racehall Århus, med mine dejlige veninder. Racehall er Europas største indendørs go kart bane og dejligt for os jyder, ligger den lige udenfor århus.

I 2013 kørte jeg go cart for første gang, til et event med min veninde Helene. I sommers kørte jeg med min familie på en bane i Grækenland og hold nu op hvor er det sjovt!

Vi er 6 piger hjemmefra der altid har holdt sammen. Igår var vi kun 5 der skulle afsted, da en af os har bosat sig i USA. Forhåbentlig ser jeg hende om en måneds tid, når jeg flyver mod Los Angeles.
Dagen startede i Århus med en frokost på Stiften sammen med Trine. Når man er på diæt, kan det være en smule besværligt at finde en café med diætvenlig mad. Heldigvis får man de bedste salater på stiften, hvor man selv vælger hvad man vil have i. Da jeg stadig boede i Århus, må jeg nok indrømme at jeg besøgte stedet næsten dagligt, da jeg elsker at få salat til frokost. Når man ikke er på diæt kan man desuden nyde en af deres lækre smoothies. (Sådan en må på min “to eat/drink” efter EM listen)

Med mætte maver, kørte Trine og jeg mod Racehall. Hele ugen har jeg været fast besluttet på at vinde over de andre tøser, så jeg havde en smule sommerfugle i maven, da vi ankom. Man er vel konkurrence menneske!

IMG_2233

IMG_2234

IMG_2235

I ankomsthallen fik vi registreret vores navne, samt taget billeder til et såkaldt “kørekort”. Kortet kan gemmes, hvis man skulle komme forbi igen, så man ikke hver eneste gang skal registrere sig.
Næste step var at finde en passende køredragt, hjelm, handsker og gennemgå en smule teori. (Regler om at man ikke må køre fuldstændig vanvittigt).
Vi fandt hurtigt ud af, at vi var de eneste andre piger der skulle ud og køre. Min første tanke var at vi skulle ud og give nogle af drengene baghjul haha!
IMG_2245IMG_2236

I alt havde vi 30 min på banen. 10 minutters kvalifikations tid og herefter 20 minutters løb. Jeg ville ønske jeg havde haft et go pro kamera monteret, så jeg først og fremmest kunne give jer et bedre indblik i, hvor skide sjovt det var. Og dernæst så i kunne se mit MEGA koncentrerede ansigtsudtryk. Det er jo super hårdt at køre go kart! Selvom 20 minutter løb ikke lyder af meget, er det mere end rigeligt når man ikke kan være uopmærksom et splitsekund.

Når det så er sagt, så er det super sjovt! Vi har talt lidt om hvor stærkt man mon kører, da det føles hurtigt på banen. Hurtigt nok til at man får en masse adrenalin i blodet og et ordentligt sus i maven. OG OG OG bedst af alt er det jo, når man overhaler nogle af fyrene!
Alt i alt en fantastisk sjov oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi tager i Racehall. Tøserne skal måske også have mulighed for revanche, da jeg vandt over dem alle som planlagt 😉

Tak for den dejlig dag og aften piger <3

IMG_2238

IMG_2242