Tips til et positivt sind

positivtsind01FullSizeRender 2
Kender i det at man går og tumler med en masse tanker oppe i hovedet? Tanker som tynger dig i hverdagen og påvirker dit humør. Nu taler jeg ud fra egne oplevelser, hvor jeg selv har prøvet at én negativ tanke hurtigt kan vokse sig til 10 oppe i hovedet.
Når mit hovede er fyldt med negative tanker, bliver mit humør hurtigt dårligt. Enten bliver jeg ked af det eller også sur. Heldgvis er jeg langt det meste af tiden meget positiv af sind. For et par dage siden siger min veninde “Du er altid så dejligt positiv” efter en snak om en periode hvor jeg var under ekstra pres, men valgte at smile til verden, i stedet for at sætte mig ned og være ked af det. Samtalen bekræftede mig blot i, at vi er i stand til at styre vores egne tanker og humør. Vi skal lære at vælge vores humør, som vi vælger vores tøj hver eneste morgen. Start dagen med et positivt sind, det vil give dig et langt bedre udgangspunkt. Nedenfor finder du tips til et positivt sind.

#Tænk på 5 ting der gør dig glad
* Imorges tænkte jeg på hvor meget jeg elsker min kæreste
* Jeg tænkte på vores hundehvalp der logrer så meget når han ser os, at hovedet også bevæger sig fra side til side!
* At solen skinner og at foråret er på vej
* Efter job skal jeg ud og spise frokost med min veninde fra københavn
* På lørdag skal jeg bruge en masse kvalitetstimer med mine barndomsveninder

#Tænk positivt om dig selv
* Prøv at vende negative tanker til positive.
Har du tendens til at finde fejl ved dig selv, så tænk i stedet på de ting du godt kan lide ved dit udseende eller din personlighed. Husk vi alle har fejl og at ingen er perfekte.

#Lev i nuet
Lad være med at bekymre dig om fortiden som du alligevel ikke kan gøre noget ved.
Selvom jeg nogle gange har taget en dum beslutning, eller ville ændre min måde at håndtere en situation på. Vælger jeg at fokusere på nuet, fortiden kan alligevel ikke ændres.

Fremtiden kan du selvfølgelig have indflydelse på, men prøv at leve én dag af gangen. Lad være med at bekymre dig om hvad fremtiden bringer og om du opnår de ting du gerne vil. Personligt kan sådanne ting stresse mig, derfor prøver jeg blot at være til stedet i nuet.