Nej tak til skinnebensbetændelse

FullSizeRender
Gennem de sidste par år, har jeg i perioder døjet en smule med skinnebensbetændelse og betændelse i et fodled.
I søgen på at få det til at gå væk, blev jeg rådet at prøve et kosttilskud med ingefær og gurkemeje, af en tidligere professionel balletdanser. Til at begynde tilsatte jeg blot begge ingredienser i min kost, men blev hurtigt træt af smagen og fandt derfor et tilskud fra Fitness Pharma med begge dele. Efter 7 dage med tabletterne var alt smerte forsvundet! Jubii for nej tak til skinnebensbetændelse.

Siden da har jeg i perioder med ekstra hård træning taget tilskuddet. I andre perioder har jeg spist det, når jeg har mærket en smule irritation i mine led. Praktisk talt har jeg ikke døjet med skinnebensbetændelse, siden jeg har fået ingefær/gurkemeje i mit hjem. Tilskuddet kan købes flere steder, men prisen kan variere meget selvom jeg altid har købt det samme mærke. Billigst har jeg fundet det i Føtex til 80kr. I ovenstående perioder spiser jeg 3 tabletter om dagen.

En ekstra bonus er at jeg oplever at min hud er flottere når jeg spiser tilskuddet. Og med det mener jeg, at min hud har mindre tendens til at blive uren. Jeg tænker det giver god mening, da begge ingredienser hæmmer inflammation. Vil du passe ekstra godt på dine led, kan du supplere med en god variant af fiskeolie. Jeg har selv brugt purepharma gennem de sidste 3 år.